so far away...

video





Never feared for anything
Never shamed but never free
A life to heal the broken heart with all that it could
Lived a life so endlessly
Saw beyond what others see
I tried to heal your broken heart with all that I could

Will you stay?
Will you stay away forever?

How do I live without the ones I love?
Time still turns the pages of the book it's burned
Place and time always on my mind
I have so much to say but you’re so far away

Plans of what our futures hold
Foolish lies of growing old
It seems we’re so invincible
The truth is so cold

A final song, a last request
A perfect chapter laid to rest
Now and then I try to find a place in my mind

Where you can stay
You can stay away forever

How do I live without the ones I love?
Time still turns the pages of the book it's burned
Place and time always on my mind
I have so much to say but you’re so far away

Sleep tight, I'm not afraid
The ones that we love are here with me
Lay away a place for me
Cause as soon as I'm done I'll be on my way
To live eternally

How do I live without the ones I love?
Time still turns the pages of the book it's burned
Place and time always on my mind
And the light you left remains but it’s so hard to stay
When I have so much to say but you're so far away

I love you
You were ready
The pain is strong and urges rise
But I'll see you
When He lets me
Your pain is gone, your hands untied

So far away
And I need you to know
So far away
And I need you to, need you to know 

oh internet kenapa ko slow sgt...... (T T)

asslamaualaikum.. perghh gak berabuk blog aku nie akakakak mklumlah tgh final exam heheheh apapon kna ar curi2 tulang skit mklumlah paper lmbat lg.. lmbat2 pon study tu kan gak tp x ar hardcore haahahah,,, ari nie ari pling x best.. internet bapak slow nk bukak google pon mkn masa lama gler.. aishh apa nk jd lah dgn router umah aku nie.. dah  mcm2 cara buat x gak jd hahahah... apa pon tu adlh petanda suh aku pg study.. alaaa internet nie., org bru jer nk mgupdate blog hahaha.. apapon hope semua jd ok bsok lau x ku bakar router tu hahahahah.. oklah smpai sni saja aku bebel2 nnti aku smbung blik ahahah....

rainmeter

hari nie kite sembang pasal rain meter plak. software nie dah lama dah kuar tp aku bru jer nk brjinak hahaha bapak noob hahaha..anyway software nie pon menarik gak dia sama jer mcm gajet2 stndrd window tu cuma yg nie kite bleh edit2 hehehe so nk maklumat yg lebih lanjut silalah klik nie http://rainmeter.net/RainCMS/.. n untuk berbagai2 lg custom punye rainmeter bleh  klik nie http://customize.org/rainmeter.. hahahah sampai sini saja adios.. 

anak kucing mengigau hahaha sweet

korng ngat manusia jer yg mengigau hahahah anak kucing pon reti gak... hahahah tp video nie memang sweet hahaha lagi bile ibu jucing tu metenteram kan anaknya..tp kat sini nak fokuskan beapa kasihnye ibu kucing tu kpd anaknye..
video
so kite sbagai manusia hendaklah contohi sikap ibu kucing tu jgn lh buang anak kite sesuka hati sebub anak tu anugerah ALLAH yg amat bernilai...

kepada kaki- kaki yg suka amik gambr

berita baik pd mereka yg nk edit gmbar tp x tau nk guna photoshop.. hehehe


haaa nie lah bnda nye pixlr.com nie dia punye link http://pixlr.com/o-matic/.. dlm masa 30-60 saat korang semua bleh edt gambr korang suka heheheh senang sgt2..
nnti korang just upload gmbar than tekan jer warna merah, biru dan kuning utk effect warna,gmbar dan frame. 
bnda nie sgt2 menarik lg2 bila korang move kan cursor korng pada gmbar ada mcm efect air.. cool kan hehehe so nie cntoh gmbar yg aku edit.. x lh berapa lawa tp bleh ar heheh peace..

wahaha smpai sini saja coretan untuk hari nie..

hyperdesk.. cool

amacm.. cntik x  theme tuu.. ari tu time tgh layan2 utube trjmpa lh stu video pasl hyperdesk..
aku pon apa lg terst ar tgk.. kot2 bleh ke guna.. hahahah dlu gna kan bumptop tp berat ar.. lappy x mmpu mklumlah bkan nye power sgt pon hahahahah.. so pndek cite aku pon download ar sofware nie kat torrent than test install mula2 tu debar gak tkot x jd biasa ar bdk bru blaja. x susah pon dia ada bg kite nk pkai theme yg mna kmudian set kan.. ala mcm theme handphone tu..  aku pon tmbah2 lah skit.. mcm pkai rainmeter ker.. kreatif ar skit.. bnda nie lau kretif msti jdlah,, aku pon dalm proses lg... buat masa nie slow2 skit coz study lg kan hahahah mybe lpas grad bru ar serius heheheh apa pon lau sapa2 bermnat bleh lah instal bnda niehahah adiossssss....

cuti dah abis bro....

nie yg ppling x best skali.. bru jer nk syok2 raya tup2 cuti dah abis... waaa sok kna blik kuatn.. alahai nasib badan wakaaka... anyway.. raya taun nie amat2 best coz x pnah dlm sejarah semua kmpul mkn sma2 hahahah meriah tu,,, bkan snng nk jmpa... apapun hope dpt berjmpa lg dgn ramadhan taun dpan n aidilfirtri heheheh bkan apa.. nie jer pleuang nk kmpul dgn sanak saudara..